Epäillyt

epaillyt_large

MurhaMestarit on satakuntalainen teatteriryhmä, joka on järjestänyt murhamysteeri-illallisia jo vuodesta 2010. Toiminta alkoi alunperin EU-hankkeen tuella ja MurhaMestarit toi tämän kaltaiset murhaillalliset ensimmäisinä Suomeen.

MurhaMestarit käsikirjoittaa itse kaikki esitykset ja ryhmästä löytyvät myös esitysten ohjaajat ja livemuusikot. Ryhmässä on teatterin ja esiintymisen ammattilaisia sekä satakuntalaisia kokeneita teatterin harrastajia ja improvisoijia. MurhaMestarit panostaa esityksissään laatuun ja kiinnostaviin, oikeasti – muttei liian helposti – ratkaistavissa oleviin rikospähkinöihin. Tärkeä osa esityksiä ovat kuulustelut, joissa yleisö voi kysyä esiintyjiltä mitä tahansa. Siksi improvisaatiotaidot ovat ehdottoman tärkeitä MurhaMestarien näytelijöille.

MurhaMestarit laajensikin vuonna 2014 ohjelmistoaan myös improvisaatioesityksiin. Vuonna 2013 olimme Porissa järjestettyjen Improkisojen yleisön suosikki – emmekä syyttä!

MurhaMestareista löytyy epäiltyjä joka lähtöön – lipeviä juonittelijoita, kohtalokkaita naisia, jouhevia aatelisherroja, vähä-älyisiä äidinpoikia, kovaluonteisia äitejä, konnia ja nunnia. MurhaMestareiden taustalla toimii Teatteriryhmä Mestarit-yhdistys ry.