Improvisaatioteatteri

Murhaavan hauskaa improvisaatioteatteria tarjolla!

Murhamestarien näyttelijät ovat taitavia improvisoijia, mikä näkyy jo murhaesitysten kuulustelu-osioissa: mihin tahansa kysymykseen löytyy aina vastaus. Murhamestarit olivat myös yleisön suosikki marraskuussa 2013 Porissa järjestetyissä Improkisoissa.

impromestarit_large

Murhamestarien improkeikat sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, lapsille ja aikuisille, iltaan ja aamuun. Erikoisuutenamme tietenkin ovat erilaiset mysteereihin, kuolemaan ja salapoliiseihin liittyvät improvisaatiot, aina yleisön mukaan sovitetusti. Improvisaatiossa jokainen esitys on ennen näkemätön ja luodaan hetkessä yleisön toivomusten ja ehdotusten perusteella. Yleisöltä saatetaan pyytää esimerkiksi kohtauksen tapahtumapaikka, nimi, henkilöt tai tyylilaji.

Tarjoamme kolmea erilaista improesitystä:

  • Pikkumurha: 30 minuutin improhassuttelu, 3-4 näyttelijää ja improvetäjä
  • Isomurha: 1 tunnin improilua, jossa lyhyiden kohtausten lisäksi nähdään pidempi, improvisoitu mysteeritarina yleisön toiveiden pohjalta. 4 näyttelijää, vetäjä ja muusikko.
  • Murhaavat improkisat: koko illan ohjelma, väliaikoineen n. 1,5 tuntia. Huippujännittävissä improkisoissa kaksi 3 hengen joukkuetta kilpailee improvisaation jalossa taidossa. Yleisö toimii tuomarina. 6 näyttelijää, vetäjä ja impromuusikko

Improvisaatioteatteri ei tarvitse suurta tilaa. Improkisat tarvitsevat vähintään 20 neliön tilan. Mikäli yleisöä on yli 150 henkeä, tarvitsemme äänentoiston, josta veloitamme erikseen 200 euroa. Tutustu tarkemmin esityshinnastoon.