Hinnasto, varaukset ja ehdot

JULKISET MURHAMYSTEERI-ILLALLISET

Pääsymaksu sisältää kolmen ruokalajin illallisen ja mysteeriesityksen.
Hinta saattaa vaihdella hieman juhlatilasta ja menusta riippuen. Julkisten mysteeri-iltojen hinnat ovat esillä esityskalenterimme yhteydessä. Huomioithan sivun lopussa olevat varaus- ja peruutusehtomme.

TILAUSESITYKSET

Murhamysteeri-esityksen hinta on 2200 € (max. 80 hengen ryhmälle Satakunnan alueella).
Hinta sisältää mysteeriesityksen ja voittajien palkinnot. Hintaan ei sisälly mahdollista tilavuokraa ja ruokailuja. Yli 80 hengen ryhmästä veloitamme 100€ kutakin kymmentä lisähenkilöä kohden. Huomioithan sivun lopussa olevat varausehtomme.

Improvisaatio-esitysten hinnat tilausesityksinä:

  • Pikkumurha 600€: 30 minuutin improhassuttelu, 3-4 näyttelijää ja improvetäjä
  • Isomurha 1100 €: tunnin improilua, jossa lyhyiden kohtausten lisäksi nähdään pidempi, improvisoitu mysteeritarina yleisön toiveiden pohjalta. 4 näyttelijää, vetäjä ja muusikko.
  • Murhaavat improkisat 1500 €: koko illan ohjelma, väliaikoineen n. 1,5 tuntia. Huippujännittävissä improkisoissa kaksi 3 hengen joukkuetta kilpailee improvisaation jalossa taidossa. Yleisö toimii tuomarina. 6 näyttelijää, vetäjä ja impromuusikko.

Hinnat ovat alv 0%. Toiminta ei ole alv-velvollista. Maksun voi suorittaa laskulla.

VARAUKSET JA EHDOT

Huomioithan, että nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat vain Murhamestareiden kautta tehtyjä varauksia ja ostoja. Jos ostat tai varaat lippusi esimerkiksi suoraan juhlatilan myynnin kautta, varmista erikseen heidän ehtonsa.

Varaukset voi tehdä sähköpostitse murhamestarit@gmail.com tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan puhelinvarauksia, mutta meille voi jättää soittopyynnön.

Murhamysteeri-illallisille osallistuvat saavat sähköpostilla infokirjeen sekä laskun ennen tapahtumaa. Yksittäiset varaukset tulee lunastaa 7 vrk ennen tilaisuutta ja vähintään 10 hengen ryhmävaraukset kolmea viikkoa ennen tilaisuutta. Lunastettuja pääsymaksuja ei palauteta muutoin kuin esityksen peruuntuessa, mutta ne voi osallistujan sairastapauksessa vaihtaa muuhun esitykseen tai lahjakorttiin.

ESITYKSEN PERUUNTUESSA

Esitys peruuntuu ainoastaan ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli osallistujamäärä ei ole riittävä esityksen järjestämiseen. Tällöin pääsymaksun hinta palautetaan asiakkaalle. Emme vastaa muista peruutuksen tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Murhamestarit pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.

SAIRASTAPAUS

Älä tule sairaana tai oireisena illallisille. Murhamestareiden kautta ostetun illallislipun voi sairastapauksessa vaihtaa toiseen esitykseen tai Murhamestareiden lahjakorttiin. Ilmoitathan sairastumisesta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahta tuntia ennen illallisia osoitteeseen murhamestarit@gmail.com.