Esityskalenteri

Murhaillallisia järjestetään sekä yksityistilaisuuksina että ”julkisina murhina”, joihin yksittäisetkin salapoliisit ja pienryhmät voivat ostaa pääsylipun tavallisen teatteriesityksen tapaan. Illan kesto on noin 3-3,5 tuntia, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen (tai erikseen ilmoitetusti buffetin) ja mysteeriesityksen.

Kauden mysteerinä tarjolla:

Älkää ampuko pianistia!
Pariisi, 1926. Viiniä, runoutta, musiikkia! Polignacin taiteilijasisarusten juhla venyi aamuun ja on jatkumassa jo toista iltaa. Mutta onko kymmenen vuotta sitten tapahtunut todella unohtunut ja annettu anteeksi? Kenen sävelet soivat pianosta ja kuinka epävireisesti? Hakeeko joku inspiraatiota kuolemasta? Poliisia ei voi kutsua, viranomaiset tekevät kaikesta niin ikävystyttävää, mutta murha on selvitettävä. Juttu vaikuttaa jopa liian selvältä, mutta onko se sitä?
Tervetuloa murhamysteeri-illallisille!

Esitykset: alkuvuosi 2024

(Huom! Ennen 1.9.-23 ostetut, voimassaolevat Murhamestareiden lahjakortit, korvaavat lahjakorttiin merkityn henkilömäärän mukaisesti osallistumismaksun, vaikka kortin arvo olisi alle kauden osallistumishinnan)

Tammikuu

Rantakartano, Pori

  • 13.1.2024 klo 18
  • 19.1.2024 klo 19
  • Hinta 89 €/hlö, Menu

Helmikuu

Suomalainen Klubi, Pori

  • 2.2.2024 klo 19 (täynnä)
  • Hinta 89 €/hlö, Menu

Mekani, Pori

  • 17.2.2024 klo 18
  • Hinta 89 €/hlö, Menu

Varaukset murhamysteeri-iltoihin: murhamestarit (at) gmail.com 

***
Loppuunvaratuille illallisille voi ilmoittautua varasijalle. Huom! Jos ryhmänne koko on minimissään noin 30 hlö, voimme pyrkiä avaamaan myyntiin myös uusia murhailtoja. Isommat ryhmät voivat tiedustella myös omaa tilausesitystä Satakunnan alueen juhlatiloihin. Otattehan meihin yhteyttä, niin p järjestämään teille sopivan illan.

Tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse: murhamestarit(at)gmail.com

Varausehdot ja lisätietoa hinnastostamme.

Kalenterimuutokset ja lisäykset ovat mahdollisia.